Deze installatie gaat over de keuzes die de mens heeft. De werktitel was goed /slecht. De twee schilderijen fungeren als een muur. Als je er langs loopt zie je niet eens wat er op staat daar zijn ze te groot voor (2.00x2.00 en 150x200 ) De ruimte tussen de werken fungeert als een weg Een corridor geplaveid met geld. Daar gaat men automatisch stilstaan. Ook als je frontaal naar de installatie kijkt zuigt de weg je ernaar toe. Je kijkt naar de weg en ziet aan het einde 2 styroform bollen. 1 bol is groen. 1 bol is rood.

Om de bollen te bereiken moet je bukken. De wereld ,het projectiescherm helt immers voorover. Op het moment dat je bukt ,en je jezelf nederig opstelt tov de wereld ,en een knop indrukt begint de PowerPoint presentatie. Wedden dat je na het kijken terugloopt en ook de andere knop indrukt. En wedden dat je daarna niet onberoerd wegloopt.

Contact Details

ATELIER: Boulevard de Wielingen 64 - 4506 JL  Cadzand bad | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POSTADRES: Prinsenstraat 38 - 4506 AH  Cadzand dorp | tel: 06 46454548 | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.